SAMSUN / ONDOKUZMAYIS - Kösedik İlkokulu

Nis

Kösedik İlk/Ortaokulu ailesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çoşkuyla kutladık. Bu güzel kutlama programının hazırlanmasında emeği olan çok değerli öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederim.

Mrt

Çanakkale zaferinin 109. yıl dönümü sebebiyle okulumuzda Çanakkale Zaferi  ve Şehitleri Anma programı düzenlendi.

Mrt

Okulumuz Matematik Öğretmeni Volkan ÖZTÜRK rehberliğinde öğrencilerimiz Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ndeki Pi Günü Etkinliğine katıldılar.

Mrt

Türk Kurtuluş Savaşı'nın en zor döneminde, bir millî marşa duyulan ihtiyacı göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andı.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri deyimlerin anlamlarının sınıf ortamında anlatılması

Şbt

Müze gezisi sırasında kendilerine verilen görevleri başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz zengin ve farklı yaşam becerileri kazanırken doğrudan somut deneyimlerle kültürel varlıklarını keşfetti.

Şbt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Ock

Karne öncesi 15-18 Ocak'ta 4 gün sürecek "dönem sonu faaliyet haftası"nda, okullarda öğretmenler ile öğrencilerden oluşan heyetin organize edeceği etkinlikler planlanarak yapıldı.

Okulumuza Yeni Çocuk Oyun Parkı Yapıldı

Kösedik İlkokulu 4-A Sınıfı Öğrencileri Kep Atma ve Mezuniyet Töreni Yapıldı.

Öğrencilerimiz Olimpik Yüzme Havuzunda

May

Türkçe ve Dil Öğretimi ile ilgili Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar makamında bizleri kabul etti.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda kutlandı.

May

Jandarma Trafik Eğitimi Verdi. Trafik haftasında Jandarma tarafından okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

May

Trafik Eğitimi Jandarma Tarafından Okulumuz Öğrencilerine Verildi.